Loopbaan management

foto-02-2026289Loopbaan management is bedoeld voor werknemers die bewuste keuzes willen maken in hun werk en werkgevers die dit keuzeproces willen faciliteren. Frans heijmans – advies in arbeidsmobiliteit biedt u de volgende mogelijkheden.

Loopbaanbegeleiding
Onder begeleiding van een adviseur wordt ingegaan op de persoonlijke loopbaansituatie en wens van de medewerker zoals het vinden van een passend beroep, de juiste baan, of een nieuwe baan.

Coaching
Coaching richt zich op persoonlijke ontwikkeling van de medewerker met als doel betere resultaten en meer plezier in het eigen werk (en privéleven). Een medewerker leert zijn of haar sterke punten optimaal te gebruiken evenals inefficiënt gedrag om te zetten in efficiënt gedrag. Coaching kan zowel individueel als in groepsverband plaatsvinden.

Begeleiding naar zelfstandig ondernemerschap
Steeds meer werknemers kiezen voor een toekomst als zelfstandig ondernemer. Frans heijmans – advies in arbeidsmobiliteit bestaat uit een netwerk van zelfstandige adviseurs die allen uit eigen ervaring dezelfde stap hebben meegemaakt. Zij kunnen uw medewerker dan ook op persoonlijke en professionele wijze begeleiden naar zelfstandig ondernemerschap.

Wilt u meer weten over de uitgebreide mogelijkheden van loopbaanmanagement?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op.